sâmbătă, 17 aprilie 2010

M-am saturat de prosti!

Chiar asa. Ma infior ce de prosti sunt in jur. Ori eu sunt retrograd, ori lumea asta se tampeste cu fiecare secunda care trece.

Ma apuca spumele cand unuia ii canta manele pe telefon in tramvai, cand altul vorbeste la telefon in gura mare fara sa inteleaga ca pe cei din metrou nu ii intereseaza faptul ca s-a certat el cu piranda, sau cand cineva asculta langa mine muzica la volum maxim, fie si in casti.

Mor incet cand vad oameni scuipand pe drum si aruncand fara nicio jena ambalaje diverse, cutii de bere, sticle de racoritoare si orice altceva mai au in mana. Soferi care claxoneaza in trafic de parca toti ceilalti ar avea cumva posibilitatea sa leviteze si sa le faca loc, sau soferi care dau flash-uri peste flash-uri sa te dai la o parte, ca deh, au masini fata de tine... Televiziuni care nu promoveaza altceva decat prostie, prostie si iar prostie... doar in numele Mariei-Sale Ratingul... tabloide care nici nu s-ar vinde daca nu ar fi cate o pereche apriga de sani pe prima pagina...

... Ziare de sport care de fapt incet-incet au devenit ziare de fotbal, in care aflu lucruri care nu au uneori nici macar tangential legatura cu sportul. Ce mai mananca te miri cine, cu ce pocnitoare mai umbla vreun bou, ce mai zice cutare patron de club... asta in masura in care avem, e drept, putine sporturi, in care stam cu mult mai bine pe plan international.

... Politicieni care nu au nicio treaba cu domeniul si carora le lipsesc cu desavarsire notiunile de verticalitate, patriotism sau datorie.

Hai sa nu mai lungesc pomelnicul si sa spun ca acestea sunt cateva din temele pe care le voi aborda aici... in speranta ca ma veti ajuta sa descopar ca nu sunt defect.

.

2 comentarii:

  1. nu esti defect iar noi te sustinem sa descoperi si insemnezi pe prosti

    RăspundețiȘtergere
  2. io as zice sa nu iti irosesti energia si potentialul pe lucruri...care nu merita :) vorba lu' Einstein: "universul si prostia sunt infinite...despre prima nu sunt totusi chiar atat de sigur" :))

    RăspundețiȘtergere